BOEK NU

ALGEMENE VOORWAARDEN van onze real-life experiences

RESERVERING

Reserveren kan alleen online via de officiële website.

Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht.

ANNULEREN

Annuleren is mogelijk via hello@questomatica.nl or bellen. Om de tijd van je reservering te veranderen, neem contact met ons op door een email te sturen naar hello@questomatica.nl of te bellen naar +316 2 8383 155

Annuleren is tot 48 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Questomatica behoudt zich het recht om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In het geval van een annulering vanaf onze kant wordt het gehele bedrag binnen 3 weken teruggeboekt.

VERTRAGING

Alle teams moeten binnen 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig zijn om het team voor te bereiden en het spel op tijd te starten. Als het team 10 minuten na de aanvangstijd van het geboekte spel arriveert, kunnen wij het spel niet garanderen. In dat geval is er geen restitutie mogelijk.

DE ERVARING

Denk eraan dat Questomatica geen alledaagse bezigheid is. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch is deelname te allen tijde op eigen risico.

GEHEIMHOUDING

Het plezier van escape games zit in het oplossen van de puzzels. Gun je vrienden hetzelfde plezier en vertel ze over je ervaring, maar niet de geheimen of oplossingen.

PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING

Questomatica verzamelt een minimale hoeveelheid van uw data for een reservering (naam, telefoonnummer en emailadress). We gebruiken uw data om een boeking te creeën, u te contacteren in verband met uw reservatie, om u uw team foto te sturen nadat u gespeelt heeft en om u een maximum van 4 emails met promotie doeleinden per jaar te sturen, die u op elk moment kunt annuleren.

Questomatica is altijd trots geweest op hoe voorzichtig wij omgaan met uw data, we verkopen geen data en zullen dat in de toekomst ook nooit doen. We hebben onze gebruiken nog transparanter gemaakt zodat u weet dat wij uw privacy erg serieus nemen. U kunt altijd contact op nemen met ons als u nog vragen heeft.

LEEFTIJD

Kinderen van 8 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

ALCOHOL / DRUGS

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Questomatica twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Mei 2018. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.